Ázijská kuchyňa

Ázijská kuchyňa

Spoločnosť Lee Kum Kee patrí k najznámejším výrobcom pravých čínskych omáčok na celosvetovom trhu s čínskymi produktami a ich výrobky sú obľúbené medzi šéfkuchármi, ktorí sa špecializujú na čínsku kuchyňu. 

Príbeh Lee Kum Kee začal prémiovou a najpredávanejšou ustricovou omáčkou. V roku 1888 reštaurátor, pán Lee Kum Sheung z južnej Číny, uvaril hrniec ustricovej polievky a zabudol na ňu, kým sa polievka nerozvarila na hustú omáčku. Ochutnal ju a objavil neodolateľnú novú chuť. Od tej doby ju začal predávať ako „Oyster Sauce“. Lee Kum Kee momentálne vyrába a distribuuje svoje autentické čínske omáčky a slávne korenia vo viac ako 100 krajinách a regiónoch po celom svete.